Microsoft Office 365 & Azure

Office 365 is de online producten suite van Microsoft. Deze suite biedt o.a. Office, Exchange en Sharepoint uit de cloud. Met Office 365 heeft u altijd de laatste versie beschikbaar, geen ingewikkelde migraties maar vooral geen grote investeringen meer. Office 365 wordt afgerekend per periode per gebruiker. Dit maakt het dus zeer efficiënt qua pricing maar biedt ook enorme flexibiliteit.

Felton beschikt over het Microsoft Cloud Partnership. Hierdoor kan Felton haar klanten maximale kortingen bieden op basis van het pay-per-use model.

De afgelopen jaren heeft Felton zich gespecialiseerd en bewezen als Office 365 Cloud-integrator. Felton kan putten uit een enorme bron van kennis en ervaring en deze gebruiken om de klant te ontzorgen wat betreft keuzes, visie, strategie en ontwikkeling naar de Cloud.

Microsoft Azure is één van de aanbieders van Public Cloud diensten. De Public Cloud is met name interessant, wanneer er hoge eisen worden gesteld aan flexibiliteit, schaalbaarheid en internationale performance. Microsoft is, naast AWS, de enige leverancier die voor het tweede opeenvolgende jaar is geplaatst als leider in Magic Quadrants van Gartner voor Cloud infrastructuur.

Felton