Microsoft Office 365 & Azure

Office 365 is de online producten suite van Microsoft. Deze suite biedt o.a. Office, Teams, Skype, OneDrive, Exchange en Sharepoint uit de cloud. Met Office 365 heeft u altijd de laatste versie beschikbaar, geen ingewikkelde migraties maar vooral geen grote investeringen meer.

Dankzij identiteitsgerichte innovaties blijft u veilig en productief met uw favoriete apps en apparaten. Met behulp van Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) is Felton in staat om de volgende technologie toe te passen:

Identiteit en toegang in de Cloud ( Azure Active Directory en Azure Information Protection). Met integratie binnen cloud en on-premises directory’s kunt u profiteren van diepgaande beveiliging, hogere productiviteit en betere beheermogelijkheden voor zowel je interne als externe gebruikers;

Micrososoft Identity-driven Security (Identiteitsgerichte beveiliging): iedere medewerker ontvangt een single protected gemeenschappelijke identiteit voor beveiligde, risico-gebaseerde toegang tot apps-on-premises en in de cloud.

Beheer van mobiele apparaten en apps (met behulp van Clouddienst Microsoft Intune). Voor het beheer van Mobiele apparaten, de Mobiele apps waar uw werknemers gebruik van mogen maken, bescherm uw gegevens door te bepalen wie toegang hebben en garanderen dat apparaten en apps compatibel zijn met uw beveiligingseisen;

Bescherming van je informatie (Azure Data protection): permanente informatiebeveiliging voor uw gevoelige data. Classificeer data op basis van gevoeligheid en houd je meest essentiële assets onder permanente databescherming. Zorg ervoor dat gevoelige data veilig binnen en buiten de organisatie kunnen worden gedeeld. U krijgt meer zicht op en controle over gedeelde data;

Virtuele desktops (Remote Desktop Services). Door middel van vereenvoudigde desktop- en applicatievirtuelisatie heeft u overal toegang tot uw Windows bureaubladen en-applicaties. Waarbij u snel kunt opschalen om te voldoen aan veranderende zakelijke behoeften.

Office 365 wordt afgerekend per periode per gebruiker. Dit maakt het dus zeer efficiënt qua pricing maar biedt ook enorme flexibiliteit.

Felton beschikt over het Microsoft Cloud Partnership. Hierdoor kan Felton haar klanten maximale kortingen bieden op basis van het pay-per-use model.

De afgelopen jaren heeft Felton zich gespecialiseerd en bewezen als Office 365 Cloud-integrator. Felton kan putten uit een enorme bron van kennis en ervaring en deze gebruiken om de klant te ontzorgen wat betreft keuzes, visie, strategie en ontwikkeling naar de Cloud.

Microsoft Azure is één van de aanbieders van Public Cloud diensten. De Public Cloud is met name interessant, wanneer er hoge eisen worden gesteld aan flexibiliteit, schaalbaarheid en internationale performance. Microsoft is, naast AWS, de enige leverancier die voor het vierde opeenvolgende jaar is geplaatst als leider in Magic Quadrants van Gartner voor Cloud infrastructuur.

Felton