Werkplek Online

Werkplek Online is een dienst waarbij u overal toegang heeft tot uw Windows-bureaubladen en -applicaties, u snel kunt bijschalen om te voldoen aan veranderende zakelijke behoeften en je vertrouwelijke bedrijfsbronnen veiligstellen met een oplossing voor desktop- en applicatievirtualisatie. Felton biedt diverse Online Werkplekken aan variërend van Remote Desktop Services van de Felton Secure Private Cloud tot en met VDI werkplekken in de Azure Cloud.

Enkele voordelen van desktopvirtualisatie:

  • Kies uit verschillende implementatiemodellen voor jouw specifieke wensen: Felton Private Cloud, on-premises of in Azure;
  • Lever Windows-apps op elk apparaat: Windows, Mac, iOS, Android;
  • Schaal bij om te voldoen aan de dynamische behoeften van je bedrijf door apps te leveren vanuit de Azure-cloud;
  • Bied een rijke ervaring voor externe gebruikers, vergelijkbaar met die van applicaties op een lokale pc;
  • Handhaaf data-compliance door vertrouwelijke bedrijfsbronnen niet op gebruikersapparaten op te slaan.

 

GDaaS

Dankzij de unieke samenwerking met NVIDIA GRID kan Felton vanuit haar Private Cloud ook GDaaS. (GPU-Accelarated Desktop-as-a-Service) leveren. Met de GDaaS Werkplek Online van Felton zijn ook Grafisch-intensieve virtuele werkplekken met functionaliteiten als 3D, BIM, CAD, GIS en CEA mogelijk.

 

De Felton Werkplek Online wordt gehost op de Felton Cloud Infrastructuur en gehost in TIER3 twin-datacenters zodat veiligheid, continuïteit en beschikbaarheid worden gegarandeerd. Door combineren van onze cloud en/of co-locatie diensten zorgen wij ervoor dat u niet meer bent gebonden aan eigen infrastructuur en bieden wij een compleet mobiele en schaalbare online werkplek aan.

Felton