Diensten

Felton ICT Services vertaalt uw zakelijke doelstellingen naar heldere IT-oplossingen. Dat doen we op basis van de volgende stappen:

ICT Beheer
Wat goed werkt, moet goed blijven werken.
Soms is pasklare ICT de beste oplossing. Soms vraagt een situatie om scherpe consultancy die uitmondt in maatwerk. Maar hoe de keuze ook uitvalt, wat ons betreft staat één ding centraal: uw ICT-omgeving moet stabiel en probleemloos blijven draaien. U moet erop kunnen vertrouwen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Voor beheer, voor service, voor support en voor controle. We leveren Managed Services om uw ICT-omgeving soepel draaiende te houden. Want wat goed werkt, moet goed blijven werken.

Managed Services
Onze Managed Services bestaan voor het grootste deel uit onze mensen en geautomatiseerde processen om het beheer op uitstekende wijze uit te voeren. Maar niet alles kan op afstand worden opgelost. En soms vraagt het optimale resultaat nog altijd om ‘mensenwerk’. Daarom bieden we ook de volgende diensten:
– Remote Monitoring
– Proactief Beheer
– Servicedesk
– Systeembeheer op locatie
– 24/7 ondersteuning

Infrastructuur Management
Infrastructuur Management betreft het beheer van uw gehele of gedeeltelijke ICT-infrastructuur, het fundament onder uw ICT-landschap. Hierbij moet u denken aan uw servers, de bijbehorende opslag en back-up, netwerkcomponenten (LAN & WAN) en natuurlijk alle security aspecten. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om infrastructuur op uw locatie of om uw infrastructuur op een externe locatie (hosting & IAAS diensten). U kunt uw huidige IT-assets (hard- en software) ook door ons laten overnemen, zodat u tevens de financiële last daarvan kwijt bent. In een heldere service level agreement (SLA) leggen wij de met u gemaakte afspraken vast. Een Service Manager ziet er vervolgens op toe dat de afgenomen diensten ook daadwerkelijk en volgens afspraak aan u geleverd worden en zal op maandelijkse basis aan u rapporteren.

Hogere productiviteit met ICT
Goed onderhoud en beheer van een werkplek draagt bij aan de productiviteit van de gebruiker én aan de veiligheid van uw netwerk. Denk aan het tijdig uitvoeren van software en beveiligingsupdates en het controleren op virussen en spyware/malware. Onze specialisten doen dit dagelijks, met behulp van geavanceerde tools en voor honderden werkplekken tegelijk. Daarom kunnen we dit snel en efficiënt!

Beveiligde data
Felton zorgt dat u door kunt blijven werken. Zo wordt de back-up automatisch door ons verzorgd. U bent er dus van verzekerd dat bij brand of diefstal al uw data nog aanwezig is. Hierdoor kunnen wij snel een nieuwe omgeving opbouwen en heeft u minimale hinder bij een calamiteit.

Cloud Services
Cloud dienstverlening is onlosmakelijk verbonden met ICT-outsourcing. Ons netwerk en onze zwaar beveiligde en energie efficiënte Nederlandse datacenters worden 24*7 gecontroleerd en bieden up-to-date bescherming van uw kostbare bedrijfsinformatie. Met andere woorden: Felton helpt uw bedrijf bij de overstap naar de Cloud. Van het opstellen van een Cloud business case tot en met het migreren naar en het beheren van uw Cloud omgeving. Felton geeft u de ruimte om weer te ondernemen met maximale flexibiliteit, continuïteit en beschikbaarheid.

 

Felton