Systeem / netwerkbeheer

U wilt kunnen rekenen op een doorlopende beschikbaarheid van al uw IT-systemen en zoekt daarvoor een betrouwbare ondersteunende partij. Wij beschikken over een gevarieerd team van systeem- en netwerkbeheerders. Iedere beheerder heeft naast brede kennis van de bij onze relaties gebruikte systemen zijn eigen specialismes. Hiermee bieden wij altijd de gepaste ondersteuning.

Maatwerk
Om uw bedrijfssystemen geheel naar uw wens door Felton te laten beheren, starten wij altijd met een grondige inventarisatie van uw organisatie, infrastructuur, gebruikers en gebruiksfuncties. Samen met u bepalen we de procedures en de behoeftes, waarbij u altijd de zeggenschap houdt over wijzigingen en verbeteringen.

Proactief beheer
Vanuit het Mediapark in Hilversum nemen wij de verantwoordelijkheid voor het beheer van uw geautomatiseerde systemen en/of netwerk. Wij doen de dagelijkse monitoring en controle van de servers, back-ups en het verwerken van (beveiligings)updates. De nadruk ligt op preventief en proactief beheer. Onze toegewijde specialisten zetten hun kunde en kennis in om storingen te voorkomen. Een onverhoopte storing krijgt direct de aandacht van een van onze specialisten, die zorgt voor een snelle en doeltreffende oplossing.

Veilig én snel
U bent gebaat bij een optimale balans tussen beveiliging en snelheid. De configuratie van uw switches en firewalls is hierbij van cruciaal belang. Onze netwerkbeheerders zijn uiterst bedreven in de opbouw en onderhoud van de meest complexe switches, waardoor wij een beschikbaarheid tot wel 100 procent kunnen realiseren.

 

Felton