Over Felton

Felton is gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van uw ICT-infrastructuren en Security. Of het nu gaat om Outsourcing, Security, Infrastructuur, Architectuur, Managed Services, Cloud diensten, integratie- en migratie projecten; Felton stelt zich op als uw partner in ICT. Onze dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap en persoonlijke betrokkenheid. Wij geloven namelijk dat ICT in dienst moet staan van uw organisatie. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Felton haar klanten op het gebied van informatie en communicatie technologie. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Zó dragen we bij aan het creëren van echte waarde.

Lloyd’s Register Nederland heeft de Felton ICT Services officieel gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510. De scope van de certificering betreft de volledige dienstverlening van Felton.

In de strategie van Felton om haar klanten compleet te ontzorgen op het ICT infrastructuur beheer en het feit dat Felton de beveiliging van vitale informatie en de kwaliteit van haar dienstverlening altijd voorop stelt, zijn deze certificeringen een logisch gevolg.

ISO 27001 en NEN 7510

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management, gericht op het continue managen, beheren en verbeteren van informatiebeveiliging risico’s. NEN 7510 is de standaard voor de beveiliging van medische data. Het is vrij uniek dat de Felton, als niet zorginstelling, beschikt over beide certificeringen. De normen zien toe op zowel de inrichting van processen en procedures op het gebied van informatiebeveiliging als op de naleving daarvan, de controle, toetsing en permanente verbetering. Het geeft klanten de zekerheid dat Felton de informatiebeveiliging beheerst, optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en continu werkt aan verbeteringen.

 

Felton