Secure Cloud Services

Voor veel bedrijven is het netwerk een van de belangrijkste manieren om informatie uit te wisselen. Zowel interne communicatie tussen collega’s als externe communicatie naar bijvoorbeeld klanten of leveranciers via het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Denk hierbij aan het verzenden en ontvangen van e-mails, het opslaan en delen van bestanden in de cloud of op een eigen server, of het verzamelen van informatie van het internet.

Met het beschikbaar maken van communicatiemogelijkheden over een intern netwerk, of het internet, worden diverse risico’s geïntroduceerd in de organisatie. Zo wordt het mogelijk dat uw organisatie doelwit wordt van hackers, worden de medewerkers continu verleidt om “phishing e-mails” te openen en is het mogelijk dat uw informatie wordt onderschept voordat het de cloud bereikt.

Felton heeft een unieke Felton Cloud Security (FCS) dienst ontwikkeld welke verkeer van diverse klant-netwerken scant op de aanwezigheid van malware/virussen, internet-proxy functionaliteit maar ook betere bescherming biedt tegen bijvoorbeeld cryptolockers/ransomware virussen.

Aangezien Felton gelooft in een integrale aanpak van Informatiebeveiliging, en dan voornamelijk aan de technologische kant, heeft Felton de FCS dienst gekoppeld aan haar Felton Online Email Security (FOES) dienst. FOES is een online dienst voor de optimale beveiliging van Email tegen Virussen, Spam en uitval van uw mailserver.

Felton Cloud Security (FCS) is een online dienst die waakt over de datastromen die bedrijfsnetwerken ingaan maar ook verlaten. Felton Cloud Security biedt een optimale bescherming tegen o.a. ransomware, malware, zero-days, virussen, DDos en overige hedendaagse bedreigingen voor bedrijfsnetwerken.

Wij zoeken continu naar nieuwe bedreigingen en zoeken daarvoor de beste tegenmaatregelen voor onze klanten. Secure Cloud Services is dan ook geen momentopname, maar een constant proces waarin Felton een partner is voor haar klanten.

Felton