Secure Monitoring Services

De IT infrastructuur is voor veel bedrijven onmisbaar. Zo is bijvoorbeeld vaak e-mail het primaire communicatiemiddel, is de financiële administratie ondergebracht in een cloud-dienst, of wordt er gebruik gemaakt van een elektronisch patiënten dossier. Voor dit soort functionaliteiten is een maximale beschikbaarheid vereist.

Felton ondersteunt hierbij met haar Secure Monitoring Services. Met de Secure Monitoring Services, bewaakt Felton de beschikbaarheid en capaciteit van alle netwerkonderdelen die nodig zijn om de vereiste functionaliteiten te kunnen bieden. Denk hierbij aan het beschikbaar zijn van een internetverbinding of een server en de gebruikte bandbreedte van de internetverbinding of het gebruik van een harde schijf. Ook wordt er op fysieke eigenschappen zoals defecte harde schijven en temperaturen gemonitord. Secure Monitoring Services van Felton kan worden aangepast voor uw specifieke applicatie om zo goed mogelijk inzicht te krijgen in de werking.

Bij de Secure Monitoring Services wordt niet alleen reactief opgetreden. De verzamelde gegevens worden ook gebruikt om proactief te kunnen handelen. Zo worden periodiek de trends van bijvoorbeeld geheugen, processor en schijfgebruik geanalyseerd om te voorspellen wanneer deze vol raken en gepland actie te kunnen nemen.

Felton